информацияgreen card usaгрин карта сшаиммиграция в сшапереезд в сшагринкарта официальновид на жительство сшавид на жительство сшапаспорт сшаrnmail.ru


SKOLA LJUDSKIH PRAVA

Skola ljudskih prava

  Centar za zaštitu ljudskih prava i toleranciju – Polimlje

 

Ul. Aranđelovačka br.8.

 

31 300 Prijepolje

 

 

DOPIS ELEKTRONSKIM I PRINTANIM MEDIJIMA

 

 

U sklopu projekta “Škola ljudskih prava “koju realizuje Centar za zaštitu ljudskih prava I toleranciju – Polimlje iz Prijepolja u utorak 24/12/2013. Godine je realizovan prvi od šest modula na temu “Stereotipi I predrasude” I Ljudska prava I građanska participacija”

 

Projekat se realizuje u saradnji sa Tehničkom školom iz Prijepolja I ima za cilj da se u narednih pet seminara – treninga , koji ce se realizovati jednom mjesecno , mladi ljudi edukuju iz oblasti ljudskih prava I sloboda, građanskog aktivizma, političkog I vjerskog nasilja I iz drugih aktuelnih pitanja I tema koje su manje ili više zastupljene u nasem društvu. Na svakom od treniga će biti prisutan pravnik/advokat koji će učesnicima direktno odgovarati na njihova pitanja I problem.

 

Centar za zaštitu ljudskih prava I sloboda takođe ima u planu I I radionice sa djecom iz osnovnih škola na temu prava djeteta a koji će se realizovati u saradnji sa nevladinom organizacijom “Alijansa Mladih” I jednom od osnovnih škola iz Prijepolja.

 

Projekat podrzava I finansira Opština Prijepolje.

 

U Prijepolju , 25/12/2013                                                                                 Odjel za informisanje javnosti

 

 

       

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Društvene mreže

Partneri