информацияgreen card usaгрин карта сшаиммиграция в сшапереезд в сшагринкарта официальновид на жительство сшавид на жительство сшапаспорт сшаrnmail.ru


MLADI LIDERI ZA ...

Mladi lideri

DOPIS ELEKTRONSKIM I PRINTANIM MEDIJIMA

 

U sklopu projekta “Škola ljudskih prava- Mladi lideri za ljudska prava  “koju realizuje Centar za zaštitu ljudskih prava I toleranciju – Polimlje iz Prijepolja u subotu  24/02/2015. Godine je realizovan zadnji od tri planirana  modula na temu “Građanski aktivizam, stereotipi I predrasude”

 

Projekat se realizuje u saradnji sa učenicima srednjih škola  ( Ekonosmko-trgovinska, Tehnička I Gimnazija) Cilj nam je da što veći broj mladih pohađa neku od naših edukatvnih radionica I da se upozna sa aktivnostima centra, da se edukuje iz oblasti ljudskih prava i sloboda, građanskog aktivizma I participacije, oblicima diskriminacije I kršenja osnovnih prava I sloboda. Omogćili smo učesnicima da na radionicama neposredno ostvaruju komunikaciju sa našim pravnikom I da direktno pitaju I razgovaraju o  ono što ih interesuje.

 

 

Centar za zaštitu ljudskih prava toleranciju – Polimlje je u saradnji sa organizacijom “Alijansa Mladih”realizovao I radionice sa djecom osnovnoškolskog uzrasta na temu “Stereotipi I predrasude” koje se već drugu godinu za redom realizuju u saradnji sa nekom od osnovnh škola u Prijepoju.

 

Projekat podržava i finansira Opština Prijepolje

 

U Prijepolju 25/01/2015.                                                                                     Odjel za informisanje javnosti

 

 

                    

 

 

 

Društvene mreže

Partneri