Projekti 

Škola ljudskih prava

U sklopu projekta “Škola ljudskih prava “koju realizuje Centar za zaštitu ljudskih prava I toleranciju – Polimlje iz Prijepolja u utorak 24/12/2013. Godine je realizovan prvi od šest  modula na temu “Stereotipi I predrasude” I Ljudska prava I građanska participacija”

Projekat se realizuje u saradnji sa Tehničkom školom iz Prijepolja I ima za cilj da se u narednih pet seminara – treninga , koji ce se realizovati  jednom mjesecno , mladi ljudi edukuju iz oblasti ljudskih prava I sloboda, građanskog aktivizma, političkog I vjerskog nasilja I iz drugih aktuelnih pitanja I tema koje su manje ili više zastupljene u nasem društvu. Na svakom od treniga će biti prisutan pravnik/advokat koji će učesnicima direktno odgovarati na njihova pitanja I problem.

Centar za zaštitu ljudskih prava I sloboda takođe ima u planu I I radionice sa djecom iz osnovnih škola na temu prava djeteta a koji će se realizovati u saradnji sa nevladinom organizacijom “Alijansa Mladih” I jednom od  osnovnih škola iz Prijepolja.

Projekat podrzava I finansira Opština Prijepolje.

 

U Prijepolju , 25/12/2013

 

 

Povezani članci

Leave a Comment