Projekti 

MLADI LIDERI ZA LJUDSKA PRAVA

U sklopu projekta “Škola ljudskih prava- Mladi lideri za ljudska prava  “koju realizuje Centar za zaštitu ljudskih prava I toleranciju – Polimlje iz Prijepolja u subotu  24/02/2015. Godine je realizovan zadnji od tri planirana  modula na temu “Građanski aktivizam, stereotipi I predrasude”

Projekat se realizuje u saradnji sa učenicima srednjih škola  ( Ekonosmko-trgovinska. Tehnička I Gimnazija). Cilj nam je da što veći broj mladih pohađa neku od naših edukatvnih radionica I da se upozna sa aktivnostima centra, da se edukuje iz oblasti ljudskih prava i sloboda, građanskog aktivizma I participacije, oblicima diskriminacije I kršenja osnovnih prava I sloboda. Omogćili smo učesnicima da na radionicama neposredno ostvaruju komunikaciju sa našim pravnikom I da direktno pitaju I razgovaraju o  ono što ih interesuje.

Centar za zaštitu ljudskih prava toleranciju – Polimlje je u saradnji sa organizacijom “Alijansa Mladih”realizovao I radionice sa djecom osnovnoškolskog uzrasta na temu “Stereotipi I predrasude” koje se već drugu godinu za redom realizuju u saradnji sa nekom od osnovnh škola u Prijepoju.

Projekat podrzava I finansira Opština Prijepolje.

U Prijepolju , 25/01/2015

Povezani članci

Leave a Comment